Логотип
  • Українська директорка на онлайн-заході під егідою Міністерства освіти та культури Баварії.

    09.10.2023

    Українська директорка DSK пані Олена Ковальчук отримала запрошення виступити на онлайн-заході «Україна – перспектива. Шкільна спільнота – шкільні системи, мови та культури в діалозі, мова в предметі та письмо в фокусі» під егідою Міністерства освіти та культури Баварії.

    27 вересня пані Ковальчук виступила перед широкою аудиторією з доповіддю на тему «Погляди на українську шкільну систему».

    Спільноту освітян цікавили питання відмінності української та німецької освітніх систем, значення для нас такого поняття як інтеграція, теми для написання есе українськими учнями. Також представники Міністерства цікавилися тим, як вони можуть допомогти учням та вчителям з України, щоб їм було комфортніше на уроках, як підтримати українські родини в нинішніх умовах.

    Ми щиро вдячні за постійний інтерес до Німецько-української школи в Києві та до України в цілому. Приємно, що це вже не перший захід, присвячений Україні, навчанню українських дітей та підтримці вчителів, що працюють з українськими учнями та ученицями.

    Contact us