Логотип
  • Проєктний тиждень в Будапешті

    08.07.2023

    Заняття в очному форматі для учнів 7 онлайн-класу Німецько-української школи

    Завершення 2022/23 навчального року ознаменував Проєктний тиждень з 26 по 30 червня. У приміщенні школи в Києві було багато різноманітних пропозицій, при цьому про онлайн-класи ми також не забули. В той час як 6 клас, який знаходиться на дистанційному навчанні, було запрошено до школи, керівник Німецько-української школи вирушив до Будапешта, щоб разом з учнями 7 класу в понеділок провести проєктний день, а у вівторок день спорту.

    Проєктний день під девізом «Спільнота, Єдність» був поєднаний з екскурсією Будапештом та різноманітними дослідницькими завданнями про відомих людей міста та їх досягнення і внесок у розвиток суспільства.

    Одночасно постало питання, що кожен з нас особисто може зробити для суспільства та що ми можемо привнести для посилення та звеличення школи?

    Щоб зрозуміти, куди ми хочемо рухатись, спочатку необхідно визначити, хто ми є. Які наші сильні та слабкі сторони? Які проблеми ми бачимо у майбутньому? Як саме має сприймати нас наше оточення?

    Щоб дослідити всі ці питання та зрозуміти, який потенціал має кожен з нас, ми відвідали музей Селфі в Будапешті.

    Наприкінці батьки учнів ще організували невеличке гріль-паті. Частування смачними ковбасками з різноманітними наїдками супроводжувалось обговоренням про цінність колективу  та майбутнє нашої школи

    Ми всі погодилися, що якими б приємними не були моменти цього навчального року, ми, зрештою, ОДНА школа, і кожен з нас не може дочекатися того дня, коли ми знову всі разом зможемо відвідувати школу в Києві.

     

    У вівторок, на який було заплановано день спорту, пішов дощ, який порушив всі наші плани. Велика паркова зона в Будапешті, де класний керівник пані Шрамм запланувала провести з учнями спортивне орієнтування, буквально „пішла під воду“.

    Діяли спонтанно та швидко перелаштувались, скоригували плани і при цьому успішно провели навчальний день – це неймовірна властивість школи та її шкільної спільноти.

     

     

    Спортивне орієнтування ми замінили на батутну арену, діти отримали масу задоволення та наприкінці дня реально втомились.

    Багато чудових вражень залишиться у пам’яті про ці неймовірні дні. Вони стануть основою для багатьох історій, які ми всі разом і один одному розкажемо одного дня в Києві, саме того дня, коли ми всі знову зберемось разом у приміщенні школи.

     

    Contact us