Логотип
  • «Молодіжні дебати»: фінал шкільної асоціації північної та східної України 2023

    03.04.2023

    Згідно з буклетом до конкурсу «Молодіжні дебати», дебати означають «відстоювати свою позицію, наводити аргументи, критикувати – один проти одного та один з одним». Особливо в ці складні часи такі навички потрібні, щоб мати змогу висловити свою думку щодо суспільно-політичних питань.

    23 березня 2023 року вісім найкращих переможців зі шкіл Києва, Сум та Харкова зустрілися на фіналі шкільної асоціації північної та східної України. На жаль, з міркувань безпеки цей фінал міг відбутися лише онлайн.

    У двох дебатних групах учні взяли участь у захоплюючих та змістовних дискусіях на тему «Чи потрібно забороняти рекламу нездорової їжі», які показали, що кожен ґрунтовно готувався до цієї теми.

    Четверо переможців пройшли до півфіналу та національного фіналу, який відбудеться на початку червня у Варшаві, – серед них і Софія Гриценко з нашої школи.

    Вітаємо всіх переможців!

    Фото: Дебатна група 1 та Роланд Гартманн
    Зліва направо: Наталія Білінська, школа № 40, Київ; Роланд Гартманн; Софія Гриценко, Німецько-українська школа, Київ; Аріанна Халімончук, школа № 239, Київ та Артем Соколов, школа № 134, Харків
    Contact us