Логотип
  • З-під пера директора_11.11.2022

    11.11.2022

    З-під пера директора

    Шановна шкільна громадо!

    Після відносно спокійного та організованого початку нового навчального року в останні тижні нас спіткали жахливі наслідки російської агресії. Повітряна тривога та часті відключення електроенергії є основними перешкодами для забезпечення нормального шкільного дня. З першого вересня колеги та весь колектив «Німецької школи в м. Києві» роблять неймовірні речі, щоб забезпечити дітям звичний процес навчання, на який вони заслуговують. Усім їм велика подяка за роботу. Але ми також дякуємо учням і, не в останню чергу, батькам за довіру та відданість, якими вони підтримують школу у ці складні часи. Від щирого серця дякую їм усім.

    Я звертаюся до вас сьогодні, щоб повідомити про важливі зміни в організації школи. Німецька влада звернулася до мене з проханням тимчасово взяти на себе керівництво «Німецькою школою в Києві». Я радий задовольнити це прохання і сподіваюся, що зможу зробити свій внесок для підтримки школи у ці складні часи.

    Місце, на яке я заступаю, не могло бути кращим. Геральд Мібс очолював школу до літа, потім – Олена Ковальчук, забезпечивши виживання школи після настання кризових часів. Без них обох у нас, безумовно, не було б такого звичайного повсякденного шкільного життя, яке ми маємо змогу проживати щодня, незважаючи на всі ці перешкоди. Нічим у світі не можна гідно оцінити ці заслуги. Я впевнений, що кожен нинішній, колишній і майбутній член родини DSK ніколи не забуде їх відданість нашій школі.

    Особисто я висловлюю їм обом свою щиру подяку, оскільки їх самовіддана праця ляже в основу моєї майбутньої роботи на посаді керівника школи.

    Тож я з великим смиренням приймаю це нелегке завдання і радію можливості підтримати “Німецьку школу в Києві” своєю роботою у цей непростий час.

    Ми разом впораємося з цим великим завданням, після завершення якого, знайдемо вихід з кризи і повернемося до колишньої величі.

    Щиро бажаю вам всього найкращого та миру для всієї України. Слава Україні!

    Ваш
    Віллі Врубель
    Виконуючий обов’язки директора

    11.11.2022

    Contact us