Логотип
  • З-під пера директора_29.06.2022

    29.06.2022

    З-під пера директора

    Шановна шкільна громадо!

    Ось і добіг кінця 2021/2022 навчальний рік.

    На жаль, ми маємо називати речі своїми іменами: це був жахливий рік!

    Загарбницька війна Росії проти України з 24 лютого накоїла в країні багато горя і жорстоко розділила сім’ї, в тому числі і нашу шкільну родину!
    Наше мирне життя було варварськи зруйновано і багато хто з нас мусив тікати, залишивши рідних та друзів.

    Але Німецька школа вистояла. Із самого початку війни та, не дивлячись на наші обмежені можливості, і за самих несприятливих умов нам все ж таки вдалось безперервно проводити заняття у дистанційному форматі.

    Нам навіть вдалось отримати німецькі атестати для нашого випускного 12 класу, і в цьому місці хотів би повідомити, що наші випускники і випускниці показали відмінні результати. Хочу висловити свою повагу та глибоке визнання нашим учням та ученицям 12 класу, а також всім іншим класам нашої школи!

    Протягом цих тижнів та місяців наші вчителі та вихователі робили неможливе можливим. Вони не лише продовжували навчати дітей, але і ділились з ними своїм теплом, почуттям захищеності та любов’ю. Наша адміністрація так само в екстремальних, а іноді і небезпечних умовах виконувала неймовірну роботу, забезпечуючи подальше безпечне управління шкільною діяльністю. За це також моя повага та глибоке визнання!

    Деякі наші вчителі, які всі без винятку заслуговують на мою щиру подяку за свою самовідданість, – змушені будуть нас залишити. Нам їх всіх буде не вистачати, проте ми від усього серця бажаємо їм в майбутньому всього найкращого.

    Так само багато наших родин змушені будуть нас залишити, їм ми також бажаємо всього найкращого в майбутньому!

    Ще декілька слів про особисте: так як мій трудовий договір завершується 31.07.2022, ще в травні минулого року Правління подало заявку на заміщення вакансії. На цю позицію був запропонований кандидат, але згодом він відмовився. Тим часом я прийняв пропозицію щодо роботи в якості керівника в іншому приватному закладі освіти. Проте частина мого серця назавжди залишиться з Києвом і в майбутньому я буду на зав’язку зі школою та моєю колегою пані Оленою Ковальчук, яку високо ціную і поважаю, в якості друга та порадника.

    Ми і далі дивимось вперед: у наступному навчальному році школа продовжить свою роботу. Уряд України ще проінформує, в якому форматі буде проводитись навчання: офлайн, онлайн чи у гібридній формі. Ми як Німецька школа в Києві будемо готові до будь-якої з цих форм і вже з нетерпінням чекаємо на наших учнів та учениць!

    Я бажаю всім Вам, Вашим родинам і, звичайно, Німецькій школі в м. Києві від усього серця всього найкращого, але перш за все миру в Україні!

    Щиро Ваш Геральд Мібс

    29.06.2022

    Contact us