Логотип
  • Свято осені

    22.10.2020

    6 жовтня 2020 року ми провели наше вже традиційне свято Осені. Цілий тиждень діти чекали на цю особливу подію. І цього дня все було пов’язано з осінню і з тим, як діти відкривають її для себе  і переживають цю пору року.

    Вранці до нас завітав ляльковий театр з виставою “Прийшла осінь”. „У маленької Оленки був гусак і вона пішла з ним на прогулянку. Коли їй раптом набридла ця робота, дітям довелося доглядати гусака. Але потім прийшла лисиця і вкрала гусака. Разом з кмітливим кроликом вони придумали хитрість і звільнили гусака.“ Яка чудова вистава!

    У другій половині дня ми зібрались у саду та влаштували перегони у мішках, пограли в «гарячу картоплю», картопляний гольф та складали фігурки із листя. А перед тим заспівали чудові осінні пісні.

    З особливо великим задоволенням діти розмалювали маленькі осінні гіпсові фігурки. Все супроводжувалось атмосферною музикою.

    Погравши, помалювавши та помайструвавши, ми їли смачну піцу та тістечка, які приготувала наша кухня. Всім сподобалось.

    Після частування настав момент шукати скарби осені. Цього року осінь приготувала 4 скарби, по одному для кожної групи. У схованках діти знайшли  «яйця сюрпризи», золоті монети та інші дрібниці. Знайдені скарби із задоволенням з’їдалися або забиралися додому.

     

    Contact us